Nico Kwant

Treinreiziger & Spoorhobbyist

Nico verhuisd tijdelijk naar ander pretpark

Ik, Nico Kwant; verhuisd per 7 juli 2018 tijdelijk naar een ander pretpark: Toverland. Eeder berichte ik dat ik De Efteling volledig vaarwel had gezegd en mijn abbonnement had opgezegd. Dit heb ik echter herroepen. De reden hiervan is dat ik er gewoonweg niet aan heb gedacht dat Toverland (Avelon) niet jaarrond open zijn. Daar kwam ik pas achter na een aflevering van pretparkpodcast Kleine Boodschap die op mijn werk altijd aanstaat.

Ik heb daarom besloten om mijn Efteling abbonnement niet op te zeggen zodat ik na het drukke hoogseizoen en zeker wanneer Avelon gesloten is terug te keren naar De Efteling.

Toverland

Toverland is De Efteling al een aardig end achterna met o.a. ook een B&M (Finix), een houten achtbaan (Troy) en wildwaterbaan. Toverland is alleen veel minder druk (dus korter wachten) en als bijkomstigheid de helft goedkoper. Vanaf 7 juli is Toverland ook een pretpark met vijf achtbanen.

Opening Port Laguna en Avelon

In het openingsweekend van Avelon verblijf ik in Landal De Schatberg en ben op 7 en 8 juli als eerste dagen in het nieuwe park.

Nico Kwant in Finix

Nico Kwant © 2018